מרכז חב"ד להפצת אור הגאולה

שימו לב 'ממש' עברו למקום חדש רח' אורט ישראל 50 בת ים לפרטים נוספים 054-2248770

ממש: ספר חדש יושק לרגל ג' בתמוז

בנוסף לשלל הפעולות של 'ממש' לליבוי והעצמת ההתקשרות האיתנה בשליחות היחידה ע"י אירועים והתוועדויות לקבלת פני משיח צדקנו, הם לא מזניחים גם את הפן התורני והלימודי, עליו התבטא כ"ק אדמו"ר מלך המשיח שליט"א כי הוא "הדרך הישרה" לפעול את התגלות וביאת משיח והגאולה.

אי"ה לרגל ג' תמוז יום בו מתרבים הפעולות ומתחזקת האמונה בדברי הרבי מלך המשיח שליט"א, ייצא לאור בעזרת ה' ספר חדש וייחודי בענייני גאולה ומשיח, אשר יחזק את ההתקשרות לנשיא הדור וגואלו, ויסייע לכל החפצים להוסיף בלימוד ענייני גאולה ומשיח.

הספר יהיה בפורמט ספרי ההפצה של 'ממש', ויקל על המעוניינים להכנס ולהחכים בלימוד תורת הגאולה והליכה מחיל אל חיל בלחיות עם הזמן של ימות המשיח. הפרטים המלאים ייחשפו בהמשך. לקבלת עדכונים מהאירועים והפעולות בענייני גאולה ומשיח, הצטרפו אל מוקד ממש בוואטסאפ – הוסיפו את מספר המוקד 054.2248.770 אל אנשי הקשר שלכם ושילחו הודעה עם שמכם.

שתפו:

חדשות נוספות

תהא שנת פרסום והפצה

במהלך השבוע הראשון של תחילת הפעילות בשנה החדשה, החלו ב'ממש' בהפצה חסרת תקדים עם מוצרי הפצה חדשים לפרסום בשורת הגאולה. כ120,000 דגלונים במהדורת הפצה מיוחדת,

קראו עוד »

ממש: מתחילים שנה של גאולה

בהשקעה מרובה ובהפקה מרהיבה יוצאים לאור בימים אלה עלוני החגים תשפ"ו המהודרים של ‘ממש’ המביאים את הרעיונות וההנחיות על החג הקרוב בשפה בהירה וקולחת ובעיצוב

קראו עוד »